Server: oba servera Nick: 'AC/DC'Angus Yang STEAM ID/VALVE i IP: [APB-Bans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 820499339 ' [APB-Bans] Your IP : ' 91.148.71.235 Razlog bana: ponasanje Vreme na koliko ste banovani: permament Vreme kada ste banovani: pre koji dan Admin koji Vas je banovao: Kaki M<3 Komentar: izvini brt ako sam ti ista ruzno rekao i da li mogu dobiti unban
Bio sam na srw u trenutku kada si banovan i licno nisam video sta se desilo. Sve u svemu, imas 24h da postavis demo. Cini mi se da je cw server u pitanju. Idi u cstrike folder, nadji "apb-cw" ili kako vec demo i postavi na speedyshare. Objasnice ti ghost. Znaci do 14:00 5.2.2016. Ili ti ostaje ban.
rekao mi ghost da ukucam apb-pb u konzolu uradio sam i pustio je demo ali kada sam pokusao da ga nadjem nidje ga nema pa sam snimio na fonu pa ako moze tako da ga odgledate posto ga stvarno nemg naci..
otvori cstrike folder i kucaj u "search" "apb-hq".. izaci ce ti datoteka koja se zavrsava sa .dem to trebas da postavis, svakako imas u kompu cim mozes da ga otvoris u konzoli
Izvini na recniku sad, ali DA LI TI MENE ZAJEBAVAS???? Otvoris counter strike i ides u cstrike folder i pogledas gore desno ili pritisnes "ctrl+f" i kucas..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum