POzz
Evo jedna slika od igre :

.......................................................................................................................... Obavestenje ^LaGaNeZe^ : Dobrodosli u APB Community .......................................................................................................................... ->->->APB Community<-<-<- |My CLAN| [center] [center] |

Igrao sam, odlicna je, i gameplay i sve, bas dobro odradjeno. Izasao sada i novi TR, samo je jak kao crna zemlja mora bolji komp za to, tako da cu morati da pricekamLaGaNezE wrote:Ja bi ti brate preporucio Tomb Rider 2015, igrica ne samo sto je zanimljiva nego joj je grafika odlicna, ima puno akcije, nemam link od igre ali ces brzo naci na Googlu.
POzz
Evo jedna slika od igre :

.......................................................................................................................... Obavestenje ^LaGaNeZe^ : Dobrodosli u APB Community .......................................................................................................................... ->->->APB Community<-<-<- |My CLAN| [center] [center] |

E ja bih ovu skinuo, samo ne znam dal bi mi podrzao kompLaGaNezE wrote:Jeste Madmarko odlicna je, ali imam i drugi predlog na primer FOR HONOR.. Znaci igra je dobra i zanimljiva..
Evo slike od igre:
Pogledaj igru na ovom videu (ima vise igara u tom videu ali ona je prva)
https://www.youtube.com/watch?v=HgusJJ-pMCo
PoZz

nfsmw sam poceo da igram pre nekih 8 godina, presao sam ga jedno 20 puta i onda sam ga izbrisao, pre pola godine mi minula zelja da ga ponovo instaliram i presao sam ga ponovo u roku od 4-5 danaDO IT LIKE A BOSS wrote:Pa NFS most wanted probaj il' gta 5

Pa koji zanrS[3]X wrote:Ima neko da mi preporuci neku dobru igricu?
PucacinuDoktorX.# wrote:Pa koji zanrS[3]X wrote:Ima neko da mi preporuci neku dobru igricu?Hoces pucacinu, sportske, trke, ili sta izjasni se lepo...