Kole, opet se ti svadjas sa adminima. Ok, mozda si bio u pravu, naravno da je van pameti gagovati nekog za psovanje pa posle toga psovati, ali ne radis na pravi nacin. Milan opsovao? I sta si ti uradio? Svadjao se sa njim dok nisi dobio gag i ban na 120? Pa ako si ga dobio, sta se svadjas? Kada god opsuje, slikaj, postavi u zalbama na radi admina, mi sve gledamo, barem ja, ko vise puta pogresi bice kaznjen i to je to, naravno necu skidati admina nekom zbog samo jedne psovke, ali posle par ss-ova gde se vidi da neki admin psuje naravno da ce izgubiti tu poziciju. E sada, ti to znas, ja sam to tebi vec rekao, da cutis i kuliras na serveru, ako primetis neke nepravilnosti prilozis demo i ss od toga, i nastavis da cutis i uzivas. Ako neces javno, mozes i meni proslediti taj demo i ss, ostaces anoniman.
Milane, jesi u pravu da nije u redu sto te je nazvao kompleksasem i ispod prosecno inteligentnim, ali vatra se rasplamsala i napisali ste svasta jedno drugom, ban je zbog smejanja bio preteran i to si uradio zbog netrepeljivosti prema koletu od ranije, ali uvrsticemo u taj ban ovo njegovo ponasanje sa foruma iz ovog unban zahteva pa da i kazemo da je opravdan.
Kole, tebi je inace ovo zadnja opomena pred ban, stalni. Da je neko drugi u pitanju, dobio bi vec taj ban stalni za vredjanje Milana ovde u ovom unban zahtevu, ali ti si dugo ovde i tu i tamo si pomogao community-ju, pa cu ti oprostiti i ovoga puta.
ALI, smiri se. Nema vise provociranja, nema vise zezanja. Ako si sa nekim dobar, naravno, ok, nije problem, zezaj se sa njim, ali ako nisi na dobroj lopti sa Milanom i Zorom, nema sta da im pises. Sa njima dvojicom ocigledno nisi u dobrim odnosima, sto ih provociras? Kada ce da vrate klanje, bindujes njihove reci itd itd... To je cisto provociranje, iz toga proizilazi gag, ti zapocnes tu svadju pa bude i bana, i evo do cega dodje. Znaci ne provociraj, sa onima kojima nisi dobar nemoj ih dirati. A naravno znam te dosta dugo, i znam da kao dete umes da provociras, i da nerviras ponekada plus uz to sto umes da lazes. Npr ja znam da je tebe Zoro zaklao dosta vise puta nego sto si ti njega, i kada ti kazes da si bolji od Zora u tome, naravno da se zgadis svima i gledaju te drugim ocima. I jos kada pocnes da provociras, eto ti belaja.
Ovaj ban od 120 ti ga neka, kontam da je do sada i istekao, rekao sam sledeci put sta ce biti, dobijas stalni ban ako te vidim ovde zbog psovanja ili vredjanja, ili zbog podstekavanja vredjanja nebitno, a ti ako imas neki problem sa nekim adminom, da te kinji ili sta vec, ss demo prilozi i nece biti problema.