Server: apb publick
Nick: Luka_Master101
STEAM ID/VALVE i IP: neman sryyyy
Razlog bana: Banovali su me zbog toga sto sam promenio nick u ime mog youtube kanala verovatno su mislili da se reklamiram ali hteo sam da snimam to jest da reklamiram vas server apb publick!!!
Vreme na koliko ste banovani: mislim da na stalno
Vreme kada ste banovani: 3:35min 6.8.2016
Admin koji Vas je banovao: zoro ali ne eol mali zoro nego zoro nmg da se setim tacno ime ali zoro je
Komentar: un ban molim vas!!!
Demo:
SS:
molim vas unban
Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun
- TB'87 Zemunac
- APB ® Level 4

- Twitter: Zemun, Beograd
Re: molim vas unban
1.nepravilno popunjen unban zahtev. Kako mislis da te unban bez steam id-a?!?!?!
2.sigurno nisi dobio ban odmah nego si opomenut verovatno ili ti je menjan nick vec.
3.imao sam ja vec neke situacije sa tobom, znas da budes drzak i bezobrazan, ne bi me cudilo da si ga isprovocirao.
rezime: Imas 48 sati da editujes ovaj tvoj post i da lepo popunis unban zahtev a ako ne uradis tako ostaje ti ban! pozz
2.sigurno nisi dobio ban odmah nego si opomenut verovatno ili ti je menjan nick vec.
3.imao sam ja vec neke situacije sa tobom, znas da budes drzak i bezobrazan, ne bi me cudilo da si ga isprovocirao.
rezime: Imas 48 sati da editujes ovaj tvoj post i da lepo popunis unban zahtev a ako ne uradis tako ostaje ti ban! pozz
Veni vidi vici