Server: Apb pb
Nick: ZkaTT | GhOsT
STEAM ID/VALVE i IP: 0:0:1629449403
Razlog bana: "ponasanje"
Vreme na koliko ste banovani: stalan ban
Vreme kada ste banovani: Oko 16h
Admin koji Vas je banovao: Jusuf
Komentar: Na mapi dust 2002 dosta igraca je bilo na txt a nije bilo admina.Dosta njih se bunilo neki su i psovali. Pokusao sam da ih smirim i usao u raspravu sa Master teacher (jusuf) iako nisam znao da je to on. Poceo je da psuje i da prica svasta na sta sam ga pokusao ucutkati i opomenuti. Usao sam u spec da bih slikao igrace na txt i kasnije poslao nekom od admina master i ja smo nastavili da se svadjamo zbog cega sam otisao na pub i trazio admina. Brusa mi se javio ali on nije bio admin na pb tako da nije mogao da mi pomogne. Lagao sam da mi je brat admin i da cu ga dovesti ako ne prekinu da psuju. Ali master me je ubedjivao da je jusuf i da ce me banovati.. naravno nisam mu poverovao nit je mogao pisati zelenim slovima niti mi je odgovarao na admin chatu. Kasnije je dosao S3x i njemu sam rekao sta se desilo poceo je ispitivati Master teacher-a i saznao da je stvarno jusuf. Poceo je me prozivati kao " jel si sada mangup Ghost". Rekao je sada cu te ban za stalno. Odgovorio sam mu da me moze banovati nije problem samo da mi napise razlog za ban a on mi je napisao kao razlog "ponasanje meni se javi za unban".
Demo:
SS:
Zahtev za unban Ghost
Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun
Re: Zahtev za unban Ghost
Nije moje da komentarisem,niti cu da donosim odluke,ali moram reci da lahko nasjedas da li je neko admin ili nije.Prije mozda mjesec dana kada si mene pitao da li sam admina ja sam ti odg da jesam,nakon toga ti je slat (za kojeg si znao da je admin) rekao da nisam iz sprdnje.Ja sam ti rekao da se sali i da sam stvarno admin,ostali igraci su te poceli huskati da nisam,i ti si dosadjivao na admin chat da li sam admin i da pisem zelenim slovima.Ja u inat nisam htio da pisem zelenim jer sam ti dosta puta rekao da jesam.Kada sam te pitao hoces li free vipa.onako iz zezancije ti sii rekao da smaram i da odje*em i onda sam namjerno napisao zelenim slovima "ponudjen ko pocascen" i ti si se onda slatko nasmijao i poceo uvlaciti
.Nisam te ni ja tada kaznio ali sam ti dao opomenu ubuduce .Tako da nemoj misliti ko je admin a ko nije,nije tvoj posao da razmisljas kao sto nije sada ni moj.Ovo sam samo rekao kao savjet,ovo nece uticati na odluku admina jer ja nisam admina,ali ako te unbanuju pamet u glavu 
P.S Sry admini na komentarisanju,ovo sam mu dao samo kao savjet,ako zelite obrisite,nema ljutnje
P.S Sry admini na komentarisanju,ovo sam mu dao samo kao savjet,ako zelite obrisite,nema ljutnje
Last edited by ARAR^ on 09 Aug 2016, 23:49, edited 1 time in total.
Život je lijep
Nebitno je necu vise da se kidam zbog admina koji misle da su iznad obicnih igraca pokusaovao sam da budem dobar igrac i da pomazem adminima da bi se posvadjao sa deckom koji me ubedjuje da je admin sa drugim nikom i da psuje kao neki pocetnik. Igram 3 godine na serveru da bih sada molio sa unban ne pada mi na pamet da to radim.
ARAR nikome se ja ne uvlacim nikome nisam i nikome necu to sto nisam verovao da si admin je druga stvar.
Ako meni ne verujete za ovo sto se desilo pitajte jusufa nek on kaze kako je bilo.
Ja se odjavljujem pozz
ARAR nikome se ja ne uvlacim nikome nisam i nikome necu to sto nisam verovao da si admin je druga stvar.
Ako meni ne verujete za ovo sto se desilo pitajte jusufa nek on kaze kako je bilo.
Ja se odjavljujem pozz
Demo se upload na sendspace, pa ovde link.
Ss ti je slika bana, screenshot.
Znao sam da ce tebe neko kad tad da banuje. Samo mi glupo sto si stalan igrac, ali boze moj ima i drugih igraca. Nemoj vise da komentarises nego okaci demo i sliku, na SENDSPACE ubacujes. To kucas na google.
Ss ti je slika bana, screenshot.
Znao sam da ce tebe neko kad tad da banuje. Samo mi glupo sto si stalan igrac, ali boze moj ima i drugih igraca. Nemoj vise da komentarises nego okaci demo i sliku, na SENDSPACE ubacujes. To kucas na google.
Jala sta mu objasnjavas brate, on da hoce potrudio bi se da ukuca na googlu "Kako postaviti demo i ss cs 1.6?" Ali ocigledno nece da se potrudi da to uradi nego hoce sve na gotovo i planira da dobije unban na lepe oci...Ili se pravi glup zato sto se na tom demu nesto vidi sto se ne poklapa bas sa njegovom pricom.Ako vec neces da postavis demo, nista od unbana!