KoBiLLica :)

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
KoBilla
APB ® Level 1
APB ® Level 1
Twitter: SRB Apatin

KoBiLLica :)

Post by KoBilla »

Server: APB COD Jack Daniels
Nick: |eYe|KoBiLLa 92'
STEAM ID/VALVE i IP: VALVE_5:0:353367232
Razlog bana: ne svidja mu se sto koristim kranka i swat stit...........
Vreme na koliko ste banovani: prvo na 10 min pa na 60 min
Vreme kada ste banovani: oko 17:40 17.11.2016.
Admin koji Vas je banovao: Horde
Komentar: tesko mu je procitati pravila izgleda pa mu lakse banovati igraca koji visi po ceo dan i po noci na serveru i dize klasu koju zeli da igra,banuje me i govorim mu da nigde ne gresim i da ukuca /pravila i da procita,al za njega je to valjda pretesko pa mu lakse ban dati. Valjda sam dobro uploadowo,nzm ja ni kako se to gleda :) mislim da sam poslao oba demo-a

Demo: https://www.sendspace.com/filegroup/Jst ... AWyuOF64dA
SS:ako je stvarno potreban poslacu,nego da ne idem jos u paint i ta cuda :)
KoBilla
APB ® Level 1
APB ® Level 1
Twitter: SRB Apatin

Re: KoBiLLica :)

Post by KoBilla »

vo je demo od pre neki dan kad je mico usao i kad je verovatno sumnjao da imam nesto,i ovaj drugi je od danas,nisam mogao naci onaj kad me je ban na 10 min,nzm da li ga je prelepio ili nzm sta,jer nemam demo pod imenom Jack1,mozda zato sto me ban u istom danu nzm,uglavnom vidi se da je u pitanju samo skakutanje i puckanje :)
MiCo.
APB ® Level 3
APB ® Level 3
Twitter: Gradiska

Post by MiCo. »

Uredu je s Hordom cu ja da popricam malo oko ovog da vidim sta je billoo i da mu objasnim jos jednom sta se smije koristiti sta ne.Posto igras dan i noc server uradi konkurs za admina rekao sam ti to vec jednom preko fb.Jer bi nam dobro dosao malo stariji admin :)
Image
APB ® Jack Daniel's |COD| /get 50lvl |Free Classes|23-10|

IP address: 176.57.188.36:27016
Belmin
APB ® Level 1
APB ® Level 1
Twitter: Travnik

Post by Belmin »

Kao prvo da ti se izvinem, kao drugo sinoc kad smo predlagali sta smije a sta ne, predlozio sam da se ubaci da se ne smije koristiti S.W.A.T stit na Car nk klasu, pa sam mislio da je to Mico ubacio, aaa kad sam kucao /pravila na serw, nije mi ocitalo pisalo mi je samo ERROR, pa sam mislio da zabranjen swat siti na carnk, pa sam ze banovo, ii jos jednom sory, iii bilo bih dobro kad bih popunio konkurs za admina :D
Hordas ba
Locked