Unban Дедарога.

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
seihtygod
Member
Member

Unban Дедарога.

Post by seihtygod »

Server: APB ® Deathrun
Nick: Дедарога.
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:1:117651365 i 188.2.189.110
Razlog bana: Ovako, kao sto uglavnom svi znaju kada se usp baci na bhop, bhop se sam spusta.
Ja cu sad ovako da priznam, na mapi zig_zac bacao sam usp, pokusavao sam da spustim bhop ALI, NISAM pogodio bhop, stalno je prosao pored ili slicno. Nakon nekog vremena, NEKO je rekao da sam ja bacao, te je par njih koji nisu ni videli USP koji sam JA bacio da je ostao na BHOPU pridruzili su se i tako su i admini poverovali dok NISU NI VIDELI MOJ USP NA BHOPU.
Kad su mi zivci pukli, jednostavno sam morao da opsujem admine koji nemaju NIKAKAV dokaz da je MOJ USP ostao na BHOPU, te su pratili svoje adminske instinkte da MORAJU da banuju nekog.
Imate demo i sve se lepo vidi, OPET, PRIZNAJEM da sam bacao usp da spustim bhop, ALI nijednom nisam pogodio, za ovo sto sam psovao admine postoji jedna lepa komanda koja se zove GAG i da se posao resi.
Vreme na koliko ste banovani: zauvek
Vreme kada ste banovani: 10.1.2017 oko 4-5
Admin koji Vas je banovao: nisam bio na serveru, nije mi pisalo u konzoli nista nit sam dobio SS.
Komentar: Da se admini malo unormale.

Demo: http://www.mediafire.com/file/s0wkzg4dw ... +unban.dem
SS: nemam, jer sam ban dobio dok nisam bio na serveru.
3P|HaShTaG
Administrator
Administrator
Twitter: Novi Sad

Re: Unban Дедарога.

Post by 3P|HaShTaG »

Evo ovako ban nisi dobio zbog toga nego zbog vredjanja majke adminima.Unban neces dobiti,stavise mozes samo jos ban sa foruma da dobijes zbog tvog ponasanja.Nadji neki drugi server pa tamo igraj ovde unban dobiti neces poz :lock
Locked