Unban.

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
,,RaMpAgE,,Bela Avet
Member
Member

Unban.

Post by ,,RaMpAgE,,Bela Avet »

Server: APB
Nick: UKP | Milosrdni Andjeo
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:0:2079422381
Razlog bana: Turnir
Vreme na koliko ste banovani: Permanent ban
Vreme kada ste banovani: Ne znam, nisam bio na serveru
Admin koji Vas je banovao: ^_CaFiR_^ :)
Komentar: Ovako, banovan sam zajedno sa ,,RaMpAgE,, klanom, nismo se pojavili na turniru, ja nisam mogao da stignem, imao sam smrtni slučaj i nije mi bilo do igranja a i sve jedno nisam bio kući. Prvi permanent ban sam dobio pre 6 meseci, pre 10,15 dana, ne znam tačno sam ponovo instalirao CS i ušao i igrao, pitao admine ko me je unbanovao, rekli su ne znaju, pitali su me da li sam reinstalirao sistem, nisam već 2 godine. Molim za unban, jer imam želju da igram, a za turnire se neću prijavljivati iako sam u klanu.

Demo: Nemam, nisam ni bio na serveru kad sam banovan.
SS: Ovo ne znam šta je.
Yalla
APB ® Level 5
APB ® Level 5
Twitter: Batajnica, Beograd

Re: Unban.

Post by Yalla »

Kada si banovan zbog turnira naravno da nema unbana. Nzm ni ko je taj admin cafir, znaci da si banovan davno, ali trebas da znas da se kod nas neodgovornost kaznjava. Igrao si ti pre par meseci, igras malo malo. Tako da ne mozes reci igrao pre 6 meseci kad te vidjam po serveru. Takodje neki demo moras da imas kad si vec ulazio na server, bolje malo lazi :D
,,RaMpAgE,,Bela Avet
Member
Member

Ja sam banovan pre Jula meseca, ne znam tačno datum, do pre 2 nedelje nisam mogao da uđem na server a CS nisam ni igrao, obrisao sam igru pošto sam banovani. Onda mi objasni gde da pronađem demo i koji da stavim. Niti lažem niti se pravdan, napisao sam kako je, meni je stric preminuo i nisam mogao da dođem na turnir, i o tome sam obavestio ostale igrače iz klana. A zašto nije niko bio banovan 7 dana ranije kada smo trebali da igramo protiv BTY klana, kada se niko nije pojavio? Nepravedno sam banovan i niko nije želeo da me sasluša. Nepravedno je i tu je kraj, zašto nije odložen turnir bio tada, kada sam zamolio za to. Čak sam i Skrilexu slao PM, i objasnio sam mu šta je bilo.
Last edited by ,,RaMpAgE,,Bela Avet on 11 Jan 2017, 15:39, edited 1 time in total.
TB'87 Zemunac
APB ® Level 4
APB ® Level 4
Twitter: Zemun, Beograd

Post by TB'87 Zemunac »

Banovan si zbog ponasanja i zbog turnira ako se dobro secam. Znaci nista od unbana.
Veni vidi vici
,,RaMpAgE,,Bela Avet
Member
Member

Samo zbog turnira. Neka mi se objasni zašto sam unbanovan onda, čim sam mogao da igram do juče popodne, otad nisam igrao CS, danas kada sm pokušao, piše ban.
HaZ™
APB ® Level 4
APB ® Level 4
Twitter: Zemun

Post by HaZ™ »

Mi po pravilu ne razmatramo banove starije od 3 dana a ti sad postavljas unban zahtev za ban koji si dobio pre vise od pola godine.Ban lista i sam ban sistem nisu funkcionisali do "juce popodne",sada je sredjeno i ban ti je naravno vracen.Nista od unbana.Da si se javio ranije i objasnio madmarku (koji je vodio taj turnir) situaciju ne sumljam da bi ti oprostio i dao unban posto je uvek imao razumevanja za ucesnike turnira kao i mi ostali organizatori. :) :lock
Image
Image
Locked