UNBAN
Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun
UNBAN
Server: DeathRun
Nick: Wemble[R]
STEAM ID/VALVE i IP: 2406 STEAM_0:0:1533443337 0 00:36 22 0
Razlog bana: pogresna rec !
Vreme na koliko ste banovani: za stalno
Vreme kada ste banovani: pre 2 dana
Admin koji Vas je banovao: nzm,zaboravio sam
Komentar: Igrali smo 1 na 1,nisam davao free niti je on meni,kada sam ga oborio poceo je da koristi moci i da leti prepreke,meni je to zasmetalo i poceo sam da se raspravljam sa njim,kada je uslo jos 2 igraca,rekao je "poslednje reci" ja sam cutao i razlog bana pogresna rec samo mi je zao sto sam zaboravio ime admina,toliko od mene i zamolio bih vas sa unban...hvala !
Demo:
SS:
Nick: Wemble[R]
STEAM ID/VALVE i IP: 2406 STEAM_0:0:1533443337 0 00:36 22 0
Razlog bana: pogresna rec !
Vreme na koliko ste banovani: za stalno
Vreme kada ste banovani: pre 2 dana
Admin koji Vas je banovao: nzm,zaboravio sam
Komentar: Igrali smo 1 na 1,nisam davao free niti je on meni,kada sam ga oborio poceo je da koristi moci i da leti prepreke,meni je to zasmetalo i poceo sam da se raspravljam sa njim,kada je uslo jos 2 igraca,rekao je "poslednje reci" ja sam cutao i razlog bana pogresna rec samo mi je zao sto sam zaboravio ime admina,toliko od mene i zamolio bih vas sa unban...hvala !
Demo:
SS:
Re: UNBAN
Pogledaj imas li demo, ako imas postavi. Nema te na ban listi, ni tvog nicka, ni SteamIDa, niti slicnog razloga bana. Provjeri jos jednom da li mozes uci na server.

-
3P|HaShTaG
- Administrator

- Twitter: Novi Sad
-
3P|HaShTaG
- Administrator

- Twitter: Novi Sad
Re: UNBAN
Posto server nije snimao demo niti uzimao ss kad si banovan dobices unban...sada je namesteno tako da ukoliko se desi opet tako nesto,a nece,mozes da postavis.