Boze gospode

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
TiKi
Member
Member

Boze gospode

Post by TiKi »

Server: APB ® Deathrun » 193.104.68.38:27019
Nick: .gospodin ТиКи!
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:1:98432704 / IP nece biti public, postoje logovi za takve stvari
Razlog bana: Ne znam
Vreme na koliko ste banovani: Perma ocigledno
Vreme kada ste banovani: Mislim da je bio 13.12.
Admin koji Vas je banovao: Ne znam
Komentar: Znaci ako me je neko od admina banovao zelim da mi se ban obrazlozi! Prvo sam se razmisljao zasto sam dobio ban, da nisam nekog vredjao i slicno, ali posle 2 dana shvatim da nije do toga...

Demo: https://www.sendspace.com/file/4tobhc
SS: Nema, jer je verovatno addban
3P|HaShTaG
Administrator
Administrator
Twitter: Novi Sad

Re: Boze gospode

Post by 3P|HaShTaG »

Steam ti nije banovan tako da moras da mi posaljes ip na pm,a ja cu proveriti ko te je banovao i zasto...
TiKi
Member
Member

Re: Boze gospode

Post by TiKi »

Posto sam veceras raspolozen da vodim diskusiju sa vama, da kazem par recenica pa me i ovde banuj posto vidim da nemas dovoljno argumenata da vodis bilo kakvu raspravu. Ovako, igram na tvom serveru ima vec mesec dana, cisto radi dosade i pojedinih ljudi, sad iskreno ne znam koji ste rank (posto ste bili par vas) da li ste admin/head/vlasnik no nije ni bitno... Meni je pre svega zalosno da vi kao administracija servera ne tezite ka tome da konstantno usavrsavate server, nego je vama server za cistu sprdnju, da pokazete neku "silu" u internet svetu xaxa... Ti decko permujes stalnog igraca... To je igrac koji ti zauzima slot na serveru, igrac koji ti poboljsava rank servera, da to je igrac koji se vise trudi za server nego ti. Zamisli koji ti mozak treba da budes, da ako te vredja i psuje preko interneta, ti se time uvredis i permujes xaxa mislim ako si toliko nestabilna osoba mogu da te razumem donekle... Dada i da ti je trazio da ga permujes zasto bi ponovo to radio, vidis da je lik malo retardiran, banujes ga na odredjeno vreme i zavrsis sa tim, ali ne tvoja slia je tu da stavi do znanja da si ti sef svog servera i da si ti tamo glavni! Da, mene si banovao hmm da se setim, da ti slucajno majku nisam psovao? A da, nisam... nisi mogao da vodis prostu diskusiju, gde sam pokusavao da ti objasnim, da ako tebe boli kurcina za server, onda nema sta ti tu da sankcionises jer ti se moze. Pusti decka neka igra i neka uziva u igri. Iskreno, ne verujem da ce doci do tvog malog mozga, da se zapitas da li je ispravno to sto radis na serveru. Da ti ponovim jos jednom, ako te vec toliko ne zanima i ako si tu da se sprdas, onda pusti i druge da se sprdaju, a ne da lecis svoje komplekse. Toliko, hvala na paznji, pozdrav.
Locked