Server: Panda
Nick:
STEAM ID/VALVE i IP:
Razlog bana:
Vreme na koliko ste banovani:
Vreme kada ste banovani:
Admin koji Vas je banovao:
Komentar:
Demo:
SS:
Ja na ovom serveru nikad nisam lagao, stim da imam slike da je on to govorio i pred Specijalcem, imam slike i trenutnih admina koji su prije psovali, ali to nitko ne vidi nego samo vidi kada ja nesto kazem. Stvarno jadno. Koliko sam puta slao slike da se banuju odredjeni igraci pa nista. Svako moze psovati, samo ja kada nesto kazem i nije psovka, onda ide ban, a Jusuf kao bivsi "vlasnik" zna koje su rijeci za ban. On dodoje i "izivljava se" nad igracima zato sto je on bivsi vlasnik. Ovakav server a takav community.
Opet Panda
Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun
Re: Opet Panda
I plus dodje Conisa i bana Djangu jer je lik prvi na ranku a on drugi, bravo za community
Prvo ja ti nisam nista ruzno rekao ako jesam dobicu i ja ban samo poslaji sliku.Ako je vrijedjanje KOLIKO KOKA IMA RUPA neka i ja dobijem ban,,a za moje pitanje ti si dao odgovor pitaj sestru svoju na sta ja imam slike ako te bas zanima to.
Ti si trebao davno dobiti ban, slao sam slike Specijalcu i niko nece da bana, a da je to neko drugi uradio dobio bi ban na keca.
- Specij@LaC
- APB ® Level 4

- Twitter: Beograd
Ti šta si meni slao nema veze sa tvojim banom, jusuf je dobio gag tad i to je to. Za unban zahtev imaš 24h lepo da popuniš.
One shot, one kill
-
3P|HaShTaG
- Administrator

- Twitter: Novi Sad
Popuni lepo sve kako ti je rekao specijalac, a taj django da je nepravedno banovan dosao bi ovde i popunio unban zahtev tako da nemoj da optuzujes nase admine bez dokaza. Ide lock naravno