Ceo gametracker.rs je zaustavljen, takodje mnogi KGB-ovi serveri nece raditi minimum 10 dana. Razlog je sto su njihove masine i cela "zastita" postavljena u orionu, sediste Telekoma. Tamo su ljudi kao i svugde u ovoj Srbiji koji bi trebali paziti na sve moguce i biti u brizi, pokazali kako to kod nas neide. Sve se svodi plati pa se klati i sto vise biti bezobrazan ocigledno. Nadamo se da ce sto pre zavrsiti preseljenje. Ako se ne varam oni ce preseliti sve svoje masine ili ti servere na kojima su hostovani nasi serveri u nemacku odakle radi sada nas APB DM server. Pingovi ce isto tako kao i na dm-u biti veci, a samo se nadam da cene nece ostati iste jer ne bi bilo ni priblizno fer. Kako god videcemo sta ce doneti buducnost i njihova realizacija. Tako da serveri jos rade tu i tamo po malo dok se ne iskljuce odjenom sve masine. Takodje i mi molimo nase igrace, admine i sve ostale da se strpe oko svega jer smo mi ocigledno obicni smrtnici.
- Licno sam im bio davao korisne komentare sa visoko obrazovanim recnikom, koliko je to bilo u mojoj moci posle svega