ASUS Radeon HD 6850 1GB GDDR5 EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2
Posto ovo nije neki zvanicni sajt za male oglase, necu postavljati sliku moje graficke. Zaista nema potrebe, graficka ko graficka. Nisam je udarao, tukao, grebao, ili sta vec, stoji u kucistu dve godine i nesto malo jace, i nisam je dirao uopste. Imam dobre kulere, tako da pretpostavljam da ni prasinu na sebi nema koliko duva sve ovo
Evo vam sajt zvanicni asusov sa tom grafickom, tako da tu mozete sve videti, i specifikacije detaljne i galeriju.
http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6 ... ifications
Eh da, jos je pod garancijom, da znate i to. Razlog sto je menjam je jednostavno sto hocu da je zamenim za novu, i to istu ovu samo za generaciju napredniju, ASUS 7850, posto me je stvarno graficka odusevila, i definitivno je najbolja iz serije 6850-ica, sto pretpostavljam da je slucaj i sa ovom serijom 7850, uglavnom zbog najboljeg hladjenja i najbolje brzine kako fabricke tako i overclockovane. Inace, nisam je oc nikada, da znate i to, nije bilo potrebe za tim.
Za dogovor oko cene, i ostala neka dodatna pitanja ukoliko sam zaboravio nesto da napisem ovde, slobodno mi se obratite preko pm, ili drugih kontakata koje mozete videti u mom profilu.