Server:APB Paintball
Nick:Linox^
STEAM ID/VALVE i IP:STEAM_0:0:906745521 193.104.68.18:27041
Razlog bana:Neznam
Vreme na koliko ste banovani:Neznam
Vreme kada ste banovani:Neznam
Admin koji Vas je banovao:Neznam
Komentar:Igrao sam n APB Paintball serveru i izasao sam sa servera i otisao kada sam se vratio probao sam da udjem pisalo mi je "Kicked:Banovan si sa ovog servera..."
Evo odma da dodam da sam te ja banovao A onda kakve su ovo gluposti u fazonu "ne znam" kad sam te ban na sred runde..I naravno okaci ss koji je neophodan..Pa posle nek vide head-ovi da li imas ili ne A ja idalje stojim iza svog misljenja Pozz
EDIT: Samo pogledajte ako bude nesto ne jasno u poslednjoj rundi kada izlazi na vrata kod mida prefire na kutiju gde se nalazio igrac
Imas 48 sati da lepo postavis unban zahtev,odgovoris na sva pitanja i postavis ss,ako to ne uradis u datom roku od gledanja ovog demoa nema nista tako da i od unbana nema nista ;-)
Server:APB Paintball
Nick:Linox^
STEAM ID/VALVE i IP:STEAM_0:0:906745521 193.104.68.18:27041
Razlog bana:Neznam
Vreme na koliko ste banovani:Pernament
Vreme kada ste banovani:Juce oko 15:00
Admin koji Vas je banovao:Hazardous
Komentar:Igrao sam n APB Paintball serveru i izasao sam sa servera i otisao kada sam se vratio probao sam da udjem pisalo mi je "Kicked:Banovan si sa ovog servera..."
Pogledao sam demo jos juce i lepo se vidi da imas wh ali sam ostavio otvorenu temu da bi i ostali mogli videti tvoj demo. Najbolje se vidi u 7 rundi kada si iz B krenuo ka ct bazi ali si stao pred vrata i gledao protivnika i odmah si prebacio na noz da bi ga klao. Tako i u zadjoj rundi kada si se usteko kod one kutije i pucao u onaj prolaz da ubijes protivnika kog nisi mogao nikako da vidis( a video si ga jer si imao wh)