Zahtev za unban

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
Jokic
APB ® Level 2
APB ® Level 2
Twitter: Sabac

Zahtev za unban

Post by Jokic »

Server:APB paintball
Nick:Razgoropadjeni
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:0:1449116295
Razlog bana: Ponasanje
Vreme na koliko ste banovani: Stalno
Vreme kada ste banovani:Ne znam
Admin koji Vas je banovao: EoL | SkRIlleX
Komentar: Ovako Hteo sam da se vratim na zajednicu znate da sam prestao da igram cs(pio sam admin) i kada sam hteo da udjem na server pisalo je da sam banovan.Kada sam prestao da igram cs brat mi je igrao pod imenom"Razgoropadjeni" i dobio ban.Srki ti najbolje znas sta se desilo ali ja ne.Tako da na vama je...

Demo: /
SS:/
^Jokic^
APB | madmarko
APB ® Level 5
APB ® Level 5
Twitter: Serbia, Belgrade

Re: Zahtev za unban

Post by APB | madmarko »

Ne verujem ti. Uvek je u pitanju brat, niko nema sestru, niko nije jedinac :D

Tako da bez dema i ss-a da vidimo sta se desavalo unban na lepe oci ne mozes dobiti.

Ostavicu otvoreno pa prilozi demo i ss, nalazi se u cstrike folderu.
Cuiusvis hominis est errare
Site/Forum: http://www.apb-hq.com

APB ® Public ip: [url=steam://connect/193.104.68.23:27021]193.104.68.23:27021[/url]
APB ® PaintBall ip: [url=steam://connect/193.104.68.18:27041]193.104.68.18:27041[/url]
APB ® CW ip: [url=steam://connect/193.104.68.55:27081]193.104.68.55:27081[/url]
Image
SkRIlleX
Head @ PB Admins
Head @ PB Admins
Twitter: Serbia, Krusevac

Re: Zahtev za unban

Post by SkRIlleX »

Nema unban,te forice ne rade ovde...Ne zanima me i da je stvarno tvoj brat ili tvoja sestra,unban neces dobiti.Ajde da je neka smesna psovka pa da ti dam unban ali ovako nema jer taj tvoj "brat" je uputio celom serveru da se... i psovao sve zivo.Vise puta sam ga opomenuo ali dzabe nekome govoriti kad tera svoje.Cisto sumnjam da je to tvoj brat ali nek ti bude.Bio si ti i pre banovan pa ti je istekao ban i vratio si se ali pustio sam te da igras jer mislio sam da si se smirio ali polako sam gledao i primecivao da si isti i onda si otisao a da si ostao jos neki dan duze dobio bi ban ponovo.Cisto sumnjam da postoji taj brat jer mislim da si to ti ali ko sto rekoh nek ti bude.Svakako neces dobiti unban i da je istina to sa tvojim bratom..
:lock
P.S. Nema sta da postavlja demo i ss resena je stvar tako da poz
Greatness from small beginnings
Locked