Server: APB ® Deathrun
Nick: Skipper
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM ID_0:0:73691358 / IP : 77.243.27.95
Razlog bana:kzh
Vreme na koliko ste banovani: Permanent
Vreme kada ste banovani: 30.10.2016 18:23
Admin koji Vas je banovao: Nije pisalo,pisalo je jedino you have been baned(kzh),gledao sam i konzolu posle ni tu nije niss pisalo samo you have been baned(kzh)
Komentar: Ovako pozdrav svima,ovako stoje stvari poceo sam igrat na serveru ima oko nedelju dana i za to vreme sam primetio da je na APB ® Deathrun vise admina nego obicnih igraca,i danas sve je bilo normalno igranje sve okej i neko od admina mi je zalepio permu uz razlog za kzh,da je bilo stvarno tako zahtev ne bi trazio unban uopste e sad ja imam zelju da izbacim demo ali nmg da ga nadjem u cs strike e sad da li je samo udaren ban bez snimanja demoa ja nzm jel mozete vi da mi kazete predlog kako bi se demo zvao jer ja nmg da ga nadjem,imam razumevanja ako kazete ne moze unban ali molim vas kako se zove demo?? Pod imenom apb.dem sam trazio i pod danasnjim datumom i nema niss.meni niije problem cs strike folder ceo da slikam i da vam uplouadam slike ako ne verujete,ako mislite da nezasluzujem ni da mi pomognete oko demo da nadjem onda uredu,sta god vi odlucili ja cu postovati,ali jedno mi je krivo za naprevaden ban,ali znam da vi necete verovati bez demoa,ali ja stvarno nmg da ga nadjem zato molim vas da mi kazete pod kojim jos imenom da ga trazim jer bih zeleo da i njega uploadam i otklonim sve sumnje.Hvala vam u svakom slucaju,s postovanjem Skipper.
Demo:/
SS:/
Zahtev za unban!
Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun
- TB'87 Zemunac
- APB ® Level 4

- Twitter: Zemun, Beograd
Re: Zahtev za unban!
Probaj da kucas apb-dm.dem, ili listaj cstrike folder i naci ces jpeg sliku cini mi se. Pogledaj lepo i pazljivo. Neka se oglasi admin koji ga je banovao!
Veni vidi vici
-
3P|HaShTaG
- Administrator

- Twitter: Novi Sad
Re: Zahtev za unban!
Banovan je zbog kzh hack-a...ovo je treci put da ga banujem i stalno menja steam id,e sad si dobio ban na ip pa srecno sa menjanjem toga.