Server: APB ® Public: 193.104.68.23:27021
Nick: Bahrein
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:0:1127264687 ne znam ovo valve da nadjem.
Razlog bana:
Vreme na koliko ste banovani: Permanent
Vreme kada ste banovani: 13h5min 3.mart 2017
Admin koji Vas je banovao: aLt.tm Jusuf
Komentar: Banovan sam zbog smoka sto sam bacio kad sam postvio bombu. stvarno nisam znao da se to ne sme. postujem sva pravila servera ali stvarno nisam znao da se to ne sme. ne znam kako da nadjem demo i ss. ako je ss steam moj poslednji steam je od juce ne od danas da li njega da aplaoduejm.. edit: stavio sam ovako ovu sliku dedust2 imam jedno 4 ali su sve iste skoro. nadam se da sam sve ovo lepo popunio. izvinjavam se svima ali stvarno nisam znao da ne sme smoke. hvala
Demo: https://www.mediafire.com/?aw60o5h6nm5b41b
SS: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58BA17DA
unban zahtev.
Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun
- SasvimLudCovek
- APB ® Level 5

- Twitter: Paraćin
Re: unban zahtev.
demo i ss se nalaze u cstrike folderu ime dema je ja msm apb-hq-pb a ss ti je ime mape na kojoj si banovan npr de_inferno2104 sve zavisi do broja ss-ova koje imaš sa te mape kako god na ss ti piše ko te banovao što itd nađi i uploaduj oba i edituj post
C'est La Vie
Mislim da ne bih trebao komentarisat unban,ali da napisem misljenje,jer sam bio jedan od admina kad se to desilo.Jusuf je napisao par puta da se ne baca smoke,bio je nesta iznerivan,lagovao je srw itd. I otisao je u spec i vidio da bacas i ti smoke,nzm da li si ti i ranije bacao ili je u tom trenutku samo vidio tebe da bacas.Licno mislim da nisi trebao dobiti stalni ban,jer prvo nije tvoja greska to sto je smoke dozvoljen u shop-u,a kao drugo mozda nisi vidio da je pisao da se ne baca smoke,jer je pa puta napisao obicnim say-om,tako da bi trebao dobiti unban po mom misljenju,i ne trebas ti da ispastas ako je neko bio neraspolozen u tom trenutku...
Život je lijep
Jedini smoke koji sam bacio bio je kad sam postavio bombu i odmah zatim ubio poslednjeg iz tt. Nisam uopste video da je napisao da ne sme smoke. Trazio sam na forumu da vidim da li je ban zbog smoke kad se postavi c4 zabranjen ali nisam nasao.
pogledao sam svoj demo.
na 17min i 15 rasta baca smoke, bahrein kupuje dupli skok 15000 ostaje mu 1000.
na 19.31. 2 flesa bacam .
na 22.27 bacam smoke kad postavljam c4..
22.33 Jusuf kaze haj baci smoke jos jednom. (verovatno je pre rekao ali ja nisam video ne mogu da nadjem taj trenutak kada je rekao)
22.42 rasta baca smoke
kraj dema Bahrein ban.
Zamolio bih admina Jusufa da me odbanuju korektno sm odigrao postavu, Jusufe ja ne sumnjam da si ti naredio da ne sme smoke ali ja to nisam video, posle smoka koji sam bacio kod c4 i rastinog smoka proso je 10 sekundi . Hvala
na 17min i 15 rasta baca smoke, bahrein kupuje dupli skok 15000 ostaje mu 1000.
na 19.31. 2 flesa bacam .
na 22.27 bacam smoke kad postavljam c4..
22.33 Jusuf kaze haj baci smoke jos jednom. (verovatno je pre rekao ali ja nisam video ne mogu da nadjem taj trenutak kada je rekao)
22.42 rasta baca smoke
kraj dema Bahrein ban.
Zamolio bih admina Jusufa da me odbanuju korektno sm odigrao postavu, Jusufe ja ne sumnjam da si ti naredio da ne sme smoke ali ja to nisam video, posle smoka koji sam bacio kod c4 i rastinog smoka proso je 10 sekundi . Hvala
-
HEKLER JE ZAKON !!!
- APB ® Level 3