Prison Life RPG

Ovde možete prezentirati ili predložiti neke druge igre.
Here you can present or propose some other games.
Post Reply
Specij@LaC
APB ® Level 4
APB ® Level 4
Twitter: Beograd

Prison Life RPG

Post by Specij@LaC »

Evo jedne dobre igrice za sve vas koji ne znate sta da radite u putu, ili kad nemate vremena da palite komp :)
Igrica se zove Prison Life RPG.
Spoiler:
Image
-Igrica ima preko 100 karaktera sa kojima moze da se igra, i svaki od njih ima nesto posebno vezano za njega
-Neki od karaktera su osudjeni na samo 7 dana npr, neki na 500dana, neki imaju "Death sentence" za 50 dana i za to vreme treba da prezivite/ili pobegnete iz zatvora
-U Zatvoru ima 5 gangs ili ti 5 "klanova" kojima mozes da se pridruzis
-Svaki zatvorenik ima neke skillove, obicno izmedju 1 i 6 na pocetku, ali se svi skillovi mogu nauciti kroz vreme
Spoiler:
Image
-Igrica ima veliki broj scenarija, mozete se sprijateljiti sa drugim zatvorenicima, zajedno sa njima pobeci, mozete se tući, pa cak i ubiti ih ^D
-Kao sto sam rekao, veliki broj scenarija, mozete biti takozvani "snitch" (ili ti ulizica) policiji, a zauzvrat dobijati stvari od njih
-Mora se paziti na 3 stvari,a to su:Happiness,Energy i Health
Spoiler:
Image
Igrica na Google Play kosta 3 dolara, ali je mozete skinuti sa Mobogenie aplikacije ili skinuti apk+data sa googla :D
Ja sam sa ovom igricom imao dosta zabave, a igrica ne moze dosaditi zbog velikog broja karaktera, nacina da se pobegne, nacina da se skupljaju pare itd. itd. :D ;)
One shot, one kill
Post Reply