Izvinjavam se nadam se da mozete da me unban :)

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
DjeraBrat
Member
Member

Izvinjavam se nadam se da mozete da me unban :)

Post by DjeraBrat »

Server: Paintball
Nick: MrDjera
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:0:206842997
Razlog bana: ponasanje
Vreme na koliko ste banovani: permanent
Vreme kada ste banovani: : 29/11/2017 - 18:48:47
Admin koji Vas je banovao: SpeCiJ@LaC
Komentar: Poludeo sam jer se lik steka u bazi i sve nas ubija a niko da ga opomene i admin me je permabanovao jer sam jednom samo opsovao,trebao mi je bar reci da ne radim to ili gag kick a ne perma ban zbog male sitnice izvinite ako gresim tacnije izvinite u svakom slucaju

Demo: nzm kako
SS:nzm kako
Specij@LaC
APB ® Level 4
APB ® Level 4
Twitter: Beograd

Re: Izvinjavam se nadam se da mozete da me unban :)

Post by Specij@LaC »

Nije bas "mala sitnica" da opsujes nekom majku, zar ne? Neka odluce head admini da li ces dobiti drugu sansu.
One shot, one kill
DjeraBrat
Member
Member

Post by DjeraBrat »

Pa dobro znm brate ali trebao si me opomenuti da nesmem pos ima dosta servera gde je ne bitno kako god da pricas nisam znao da ovde nesmem da pisem nista tako nzm prso sam na trenutak
Specij@LaC
APB ® Level 4
APB ® Level 4
Twitter: Beograd

Post by Specij@LaC »

DjeraBrat wrote:Pa dobro znm brate ali trebao si me opomenuti da nesmem pos ima dosta servera gde je ne bitno kako god da pricas nisam znao da ovde nesmem da pisem nista tako nzm prso sam na trenutak
Ti svi drugi serveri nas ne zanimaju, postoje ipak neka pravila koja se moraju postovati. Kad neko opsuje nesto sitno naravno da nece dobiti ban, ali me izuzetno nervira to psovanje majki..
Sto se mene tice mozes dobiti drugu sansu, ali pod uslovom da se ista slicno nikada ne ponovi.
Cekamo head admine.
One shot, one kill
DjeraBrat
Member
Member

Post by DjeraBrat »

dobro neceee se ponoviti
Yalla
APB ® Level 5
APB ® Level 5
Twitter: Batajnica, Beograd

Post by Yalla »

Ja za takvu psovku ne bih dao unban. Rekao si jednom, recices jos sto puta, ne mora da znaci da ces kod nas na serveru reci, ali reci ces na ulici nekom, u prodavnici, vozacu busa... Ban bih ti ostavio iz razloga da to naucis, ali kad sam ti vec skrenuo paznju, neka ti daju unban. Pazi na ponasanje, ne samo na serveru, nego i inace. Nekad zbog jedne takve reci neces pricati sa nekim ko ti je najmiliji, isto tako zbog te reci ti je malo falilo da ne igras ovde vise. Pamet u glavu :lock
Locked