Molba za unban.

Ovde možete postaviti zahtev za Unban
Here you can post an Unban request

Moderators: Head ® PB Admins, Help Head ® Administrators, Head ® DeathRun

Locked
Heroj Ulice
Member
Member

Molba za unban.

Post by Heroj Ulice »

Server: APB Paintball
Nick: glupan
STEAM ID/VALVE i IP: STEAM_0:0:19328164
Razlog bana: Covek mi je promenio ime u glupan i banovao me zato sto sam mu uzvratio zbog promene imena.
Vreme na koliko ste banovani: stalno
Vreme kada ste banovani: 03:40
Admin koji Vas je banovao: Amko
Komentar: Moj prvobitni nick je Heroj Ulice

Demo: http://www56.zippyshare.com/v/PHI7o91j/file.html
SS:nzm gde se nalazi

:angry :angry :angry :dislike
SkRIlleX
Head @ PB Admins
Head @ PB Admins
Twitter: Serbia, Krusevac

Re: Molba za unban.

Post by SkRIlleX »

dve rospije na jednom srvu????????
Nick ti je previse debilan, i ja bih ti stavio nick najgori sto moze da se stavi, tacnije dobio bi odmah ban od mene ne stalan ali na 120, jer ne zasluzujes da igras dok ne popravis ponasanje. Mozda je amko preterao sa stalnim banom, tako da nek se oglasi on pa nek odluci. Ja bih te pustio da se ohladis jos jedno 2 do 3 dana pa tek tad da dobijes unban jer si bezobrazan previse.. Covek ti je promenio nick jer vredjas drugu osobu a i neprimeran je nick, kasnije kad je usao jos neko napisao si ovu recenicu iznad zbog koje je preslo granicu i dao ti je ban, naravno i tad ne bih ti dao stalan ali na jedno 120min bi bilo okej. Najvise me nervira sto dajes izgovore, lazes i bunis se sto si dobio ban a i sam znas da si kriv i da si zasluzio ban..
Greatness from small beginnings
Amko King
APB ® Level 4
APB ® Level 4
Twitter: Preko puta ARARA

Re: Molba za unban.

Post by Amko King »

Bez razloga si se poceo glupirati po serveru,a i sam znas sta si prije toga radio i koje si nickove stavljao,pa sad ne znam koji djavo hoces unban??!Reci nekom da je rospija je mnogo bezobrazno i glupo,a taj nick koji sam ti promjenio se savrseno uklapa sa tvojim ponasanjem od sinoc.Ovaj demo ne prikazuje ono sta si prije radio i pisao,pa ne mogu svi vidjeti sta je tu bilo.Unban naravno neces dobiti. :lock
Locked